Locatie:

De Geer 18
4061 RR Ophemert (GLD)

Telefoon:

+31 (0)344 - 651262  (voor al uw vragen)
E-mail:info@mourikbouw.nl

Over ons

Korte bouwtijd, hoogwaardige kwaliteit

over-onsBij van Mourik Bouw zijn we ervan overtuigd dat een gestroomlijnd bouwproces een voorwaarde is voor de hoogste kwaliteit;

Tijdens het bouwproces ligt onze focus op het zorgvuldig bewaken van het bouwproces, het beheersen van de planning, bewaking van het budget, voortdurende kwaliteitscontrole en het intensief onderhoud van contact i.c.m. korte communicatielijnen met u als opdrachtgever, (binnenhuis)architect en andere partijen welke participeren in dit bouwproces.

Opvallend korte bouwtijd

Eén van onze kenmerken is een opvallend korte bouwtijd, welke wij weten te realiseren door ons gestroomlijnd bouwproces.

Hoge kwaliteitseisen

Als Van Mourik Bouw werken wij met quality checks, waardoor de bouw en óók de bouwdelen welke uit het zicht zijn aan de hoogste eisen voldoen. Deze quality checks hebben we zelf geïntroduceerd en geperfectioneerd, omdat we de lat hoog leggen.

Direct contact opnemen »

Bij Van Mourik Bouw investeren wij voortdurend in onze kwaliteit en dienstverlening!

Uw bouw, onze zorg!

1.
Voor elke uitdaging een passende oplossing!

Onze medewerkers zijn allround en schakelen snel en effectief tussen de verschillende disciplines. Wij blijven problemen voor door altijd een paar stappen vooruit te denken. Dat is onze kracht. Uw comfort en de kwaliteit van uw gebouw zijn bij ons in goede handen.

2.
Hoge kwaliteit door goed opgeleide vakmensen

Wij zullen u zeker verrassen met de hoge kwaliteit die wij leveren. Dat is mede mogelijk dankzij onze goed opgeleide, ervaren vakmensen. Wij stellen ú, als klant centraal! Op onze website treft u diverse projecten van onze andere klanten. Mogen wij u ook van dienst zijn?

3.
Volledig gecertificeerd, want veiligheid staat voorop

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-certificaat. Wij werken met een VGM-beheersysteem en voldoen aan de ARBO-regels. Bovendien zijn wij FSC-gecertificeerd en aangesloten bij Stichting Bouwgarant.

Laatste projecten