UTILITEIT


Grootte is voor ons geen beperking

 
 
 
Van Mourik Bouw

Meer dan 40 jaar ervaring

Wij zijn uw partner in bedrijfsbouw. Van het verwerven van de grond, het ontwerp tot de oplevering en het overhandigen van de sleutels en alles daartussenin. Met onze projectmanagement ontzorgen we u als opdrachtgever en nemen we u mee in elke stap van het proces.

Onze waarden

Kwalitatief.
Hoogwaardig.
Gepassioneerd.

1

Korte bouwtijd, hoge kwaliteit

Ons bouwproces is een geoliede machine. Door een strakke planning bouwen we in een korte tijd. Daarnaast zorgen we met de tussentijdse kwaliteitschecks ervoor dat we altijd de hoogste kwaliteit leveren. Het borgen van kwaliteit doen wij door middel van ISO9001, ISO 14001, Bouwgarant.

2

Bouwen met teams

Van Mourik Bouw werkt op regelmatige basis met bouwteams. Het bouwteam wordt gezamenlijk samengesteld met de opdrachtgever en bestaat vaak uit; de opdrachtgever, de aannemer, adviseur, architect en binnenhuisarchitect. Deze bouwteamleden kunnen zowel vanuit de opdrachtgever als vanuit ons worden aangedragen. Zo kunnen we u als opdrachtgever beter van dienst zijn. Met het voordeel dat wij niet alleen, als aannemer, eerder bij het project betrokken zijn en daardoor eerder meedenken over hoe het project het best kan verlopen, maar ook omdat de communicatielijnen dan nog korter zijn. Daarnaast hebben de teams een versterkend effect bij het maken van de juiste keuzes.

3

Van grondverwerving tot sleutelklaar

Wij ontzorgen u van begin tot eind, de grootte van een project is voor ons geen enkel probleem. Omdat we werken vanaf het verwerven van de grond tot sleutelklaar opleveren en alles daartussenin kunt u op elk moment bij ons instappen.

Uitgelichte projecten

Hieronder vindt u een selectie van onze utiliteitsprojecten.