SPECIALS


Uitdagingen gaan we niet uit de weg

 
 
Van Mourik Bouw

Het andere bouwen

Onze specialiteit zit onder andere in bijzondere bouwprojecten die wij specials noemen. Elke special vergt een andere aanpak. Deze projecten hebben vaak een hoge moeilijkheidsgraad waarvoor innovatie en analytisch denken voor nodig is. Daarnaast is creatief en flexibel denken een must om tot mooie en kwalitatief juiste oplossingen te komen. Heeft u een bijzonder project? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze waarden

Kwalitatief.
Hoogwaardig.
Gepassioneerd.

1

Maatwerk

Met onze specials leveren we maatwerk. Omdat geen enkele special hetzelfde is, vergt elke special een andere aanpak. Wij houden van deze uitdaging!

2

Engineering

Elk special project brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, deze gaan wij niet uit de weg. Daarom gaan we voor elke uitdaging op zoek naar een passende oplossing middels innovatie, engineering en detaillering. Dit alles uiteraard in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen.

3

Organisator & katalysator

Binnen de special projecten kan Van Mourik Bouw de organisator en katalysator. We zorgen voor een passend team, met de juiste kennis en know-how. Waardoor we altijd zorgen voor een soepel bouwproces, een hoge vindingrijkheid en hoge kwaliteit.

Uitgelichte projecten

Hieronder vindt u een selectie van onze specials.