RESIDENTIE


Van complexe renovaties en restauraties tot tijdloze high end bouw

 
 
 
 
Van Mourik Bouw

Bouwen is teamwerk

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Ons team denkt en werkt graag aan innovatieve oplossingen samen met u als opdrachtgever en (binnenhuis)architecten. Zo maken we de vertaling van design naar een tijdloze esthetiek.

Van complexe renovaties en restauraties tot tijdloze high end bouw. Dat is wat wij als Van Mourik Bouw doen. Het realiseren van bijzondere projecten in het hoge segment is iets waar Van Mourik Bouw zich in bewezen heeft.

Complexiteit

Gezien de complexiteit van deze projecten heeft het altijd onze voorkeur om vanaf het ontwerp reeds betrokken te worden bij de planvorming d.m.v. het vormen van een bouwteam. Op deze wijze kunnen wij onze ervaring inbrengen en delen met de ontwerpende partijen, waardoor bouwkundige oplossingen gelijk in het ontwerpt kunnen worden verwerkt.

Ook kunnen wij als uw aannemer, bouw kostenindicaties maken al tijdens het ontwerp waardoor u als opdrachtgever desgewenst uw keuzes hierop kan afstemmen. Dit bespaart tijdens de uitvoering dubbel werk, kosten en komt ten goede van de bouwsnelheid.

Onze waarden

Kwalitatief.
Hoogwaardig.
Gepassioneerd.

1

High end bouw

Samen met de (binnenhuis)architecten en u als opdrachtgever vertalen wij ontwerpen naar een hoogwaardige bouwproces. Ons uitgangspunt is kwaliteit! Dit zal u als opdrachtgever ook terugzien in het bouwproces, in het toepassen van de nieuwste ontwikkelingen op bijvoorbeeld het gebied van (duurzame) installaties en het toepassen van hoogwaardige bouwmaterialen.

2

Innovatieve en duurzame oplossingen

In elk project gaan we op zoek naar duurzame oplossingen en systemen. Wij bewaken deze systemen door middel van diverse certificeringen zoals ISO9001, ISO 14001 en bouwgarant. Daarnaast staat veiligheid bij ons voorop, daarom zijn zowel onze eigen mensen als de onderaannemers VCA gecertificeerd.

3

Specialiteit: Monumentale restauratie en verbouwingen

Een van onze specialiteiten in de residentie is het restaureren en verbouwen van monumentale gebouwen. Dit soort bouw vergt extra aandacht en moet aan allerlei eisen voldoen, waaronder die van de gemeente of het rijk.

Uitgelichte projecten

Hieronder vindt u een selectie van onze residentie projecten.